Kérdése van? Hívjon minket! +36707031909 

Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft-tól! 

Nobo Táskák

Nobo táskák online rendelése

Eredeti Nobo táskák legújabb darabjait forgalmazzuk magyarországi viszonylatban az egyik legkedvezőbb áron!

A Nobo kézitáskái, váll és oldaltáskái, hátizsákjai és pénztárcái nemzetközileg a prémium kategóriába tartoznak, híresek megbízhatóságukról, divatos vonalvezetésükről és stílusos megjelenésükről.

Minden hölgy álma egy Nobo táska, hiszen a stílusos megjelenés egyik alapja, ezért táskáinkat vásárlóink igényire szabva mindenki számára elérhető áron értékesítjük.


41

Nobo Hátizsák

Raktáron
11 790 Ft 
6 990 Ft
57

Nobo válltáska

Raktáron
13 990 Ft 
5 990 Ft
 

A vestido.hu webáruházban a Lengyel NOBO márka minden terméke megtalálható táskától a pénztárcáig.

A márka kézitáskái a legújabb divatirányzatokat képviselik vonalvezetésüknek és színviláguknak köszönhetően.

A NOBO kézitáskái általában több rekesszel rendelkeznek ezért jól is pakolhatók. Fő rekeszeikben oldalzsebeket is kialakítanak, iratoknak, és bankkártyáknak. A táskákra jellemzően a rekeszek jó minőségű cipzárral, csattal, vagy mágnespatenttal záródnak, ezáltal mindenki megtalálhatja a neki megfelelő záródású NOBO táskát.

A felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően a táska fülei strapabíróak és kényelmesek, külsőjük a napi használatból eredő sérüléseknek jól ellenál. A legtöbb kézitáskához leszerelhető hosszú vállpánt is jár, aminek köszönhetően a táskák hordmódjai szabadon variálhatók, vállon is hordhatók.

A NOBO eredeti kézitáskit webáruházunkban az egyik legjobb áron tesszük elérhetővé Magyarországon az érdeklődők számára, mert ezek a minőségi NOBO táskák minden nő álma, ezáltal igyekszünk az álmaikat elérhetővé tenni.

A NOBO válltáskái között megtalálhatóak a klasszikus vonalvezetésű táskák, valamint a merészebb kialakítású darabok is minden korosztájú hölgy megtalálhatja a stílusának megfelelő darabot. A válttáskákra jellemző az egy vagy több rekeszes kialakítás, így a táskában tárolt dolgok jól rendszerezhetőek. Tervezésük során ügyeltek arra, hogy a záródásuk minden körülmények között biztonságos legyen. A táskák vállpántjait tekintve lehetnek fix pántosak, vagy leszerelhető pántosak. A vállpántok hosszabb viselést követően sem vágják a vállat, soha nem lesznek kényelmetlenek. Külső anyaghasználatuk során figyelembe vették a felhasználó igényeket, jól ellenálnak a tömegközlekedésből vagy gépkocsikba történő ki-be szállások alkalmával jelentkező külső fizikai hatásoknak.

A váltáskák árképzése során a vestido.hu webáruház nagy hangsúly fektet az elérhetőségre ezért a tákák árai versenyképesek, a táskáinkat Magyarországon az egyik legolcsóbban kínáljuk.

A NOBO márka oldaltáskái egyaránt használhatóak kirándulásra vagy shoppingolásra, hiszen ebben a kategóriában szereplő táskák különböző méreteinek köszönhetően széles körben felhasználhatók. Oldaltáskái lehetnek egyvállas vagy vállon átvevős táskák. Az oldaltáskák vállpántjai állíthatóak kényelmes kialakításúak. A táska rekeszeiben az elhelyezett tárgyak jól rendszerezhetőek.

Prémium kategóriás táska révén sem kínáljuk átlag feletti áron ezeket az oldaltáskákat, árképzésünkben ebben az esetben is szemlőtt tartottuk az igényeket, ezért Magyarországon az egyik legjobb áron értékesítjük a NOBO oldaltáskáit.

 

A NOBO hátizsákok az egyik legkeresettebb divat hátizsákok, amiket a piacon csak kapni lehet ezért webáruházunkban az összes új modell kapható. A hátizsákok vállpántjai kényelmesek, és állíthatóak, aminek köszönhetően, hosszabb viselést követően is kényelmesek. A hátizsákok több rekeszesek, minőségi cipzárral zárhatóak, így a benn tárolt értékeink biztonságban vannak. A táskák színvilágát és kialakítását tekintve minden korosztály megtalálja a neki való hátizsákot.

A NOBO pénztárcák tekintetébe mindenki megtalálja a saját stílusának való terméket, mivel a külső kialakításokat tekintve többféle, színben, és formában gyártják őket az egyszerűtől az extravagánsig. A pénztárcák belseje több fiókos, minden alakítanak ki helyet a papír illetve aprópénznek. stílusosan a bankkártyának vagy egyéb plasztik kártyáknak is sok zsebet alakítanak ki, hogy a tulajdonosa jól kihasználhassa azt. Cipzáras záródódása biztonságos, a tárcában tárolt értékeinket biztonságban tudhatjuk a véletlen kirántások vagy kiszóródás ellen.

Szűrés kategórián belül
Gyártó
Típus
Szín
Anyag/Összetétel
Speciális jellemző