Kérdése van? Hívjon minket! +36707031909 

Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft-tól! 

Blog

Miért tudsz nálunk szinte nagykeráron vásárolni

Vestido
2021.06.11 23:25
Miért tudsz nálunk szinte nagykeráron vásárolni

Ismerj meg minket!

Minőségi termékek szenzációs árakon!

Bejegyzésünk megírása előtt döbbentünk rá arra, hogy a webáruházunkban forgalmazott termékek esetenként akár több ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek mint máshol, ami miatt joggal kérdőjelezheti meg bárki termékeink eredetiségét vagy minőségét!

Szeretnénk eloszlatni minden kételkedő gondolatot, hiszen eredeti- minőségi- új termékeinket az adott márka kizárólagos értékesítési joggal rendelkező képviseletétől szerezzük be hivatalos úton.

Vásárlóink részére számlát bocsátunk ki és a jelenleg hatályos fogyasztóvédelmi törvény alapján termékeinkre garanciát vállalunk, szükség esetén a terméktől való elállási jogot biztosítjuk.

Kedvező áraink sajátos üzletpolitikánknak és egyedi munkafolyamatink jól szervezettségének köszönhető mert:

  • Nem költünk nagy összegeket marketingre és különböző hirdetési módokra, ezáltal a kisebb marketingkiadásaink vannak.

 

  • Családi vállalkozás vagyunk így a termékeinkkel kapcsolatos munkákat - beszerzés, lemérés, csomagolás, raktárkezelés, postázás - 99 %-ban mi végezzük el, azokat nem hárítjuk át alkalmazottakra vagy alvállalkozókra ezáltal plusz költségünk nem keletkezik.

 

  • Termékeinket üzletben nem árusítjuk így boltfenntartási költségeink nincsenek.

 

  • Saját fotóstúdióval rendelkezünk így a forgalmazott termékeink jelentős részét magunknak fotózzuk ezzel is megspórolva a tetemes fotós díjakat.

 

  • Webáruházunk üzemeltetése csak melléktevékenység számunkra így tudjuk alkalmazni a kevesebb profit elvét.

A szenzációs áraink a tudatosan felépített üzletpolitikánknak köszönhető, nem pedig a megkérdőjelezhető minőségű vagy eredetű termékeknek.

A vestido.hu folyamatosan, olyan költséghatékony munkafolyamatokon dolgozik, amelyek lehetővé teszik az alacsony kiadásokat, így nem rendelkezünk olyan működési költséggel amit a vásárlóra hárítanánk át.

Minden kedves vásárlónknak köszönjük, hogy megtisztelt eddigi bizalmával, leendő vásárlóinknak pedig kellemes időtöltést, majd jó vásárlást kívánunk.

 

Vestido.hu csapata.